Beste Buizegemnaren - februari 2024

Dutch

Beste Buizegemnaren,

Eindelijk is de heropening van ’t Forum, na anderhalf jaar, weer een feit. Na grondige renovatiewerken door de uitbaters, Tom Kinsabil en Tine Van Ham, en de gemeente Edegem kunnen de wijkbewoners weer genieten van een vaste ontmoetingsplaats.

Bij onze Halloween-wandeling op 31 oktober zorgden Tom en Tine al voor pompoensoep en warme chocomelk voor de wandelaars. Ook binnen kon iedereen een drankje bestellen en plaats nemen aan een tafeltje.  Veel mensen maakten toen al kennis met Tom en Tine.

Er werd een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen “Eetkafee ’t Forum” en “Wijkwerking VZW ’t Forum”. We kunnen nu eindelijk weer activiteiten organiseren binnen in ’t Forum. De eerste activiteit vindt ge op de andere zijde. Die avond komen we alles te weten over de straatnamen in Buizegem.

De werkgroep van VZW ’t Forum is al volop bezig met de jaarplanning. Het feest van Meneerke van Buizegem op 30 april en het wijkfeest van 1 mei worden al uitgewerkt.

Nog op het programma staan een petanque tornooi, een dartstornooi en een aperitiefconcert. Na de zomer zorgen we onder andere voor een Halloweenfeest en een Sinterklaasfeest voor de kinderen van de wijk. Kijk regelmatig eens naar onze website “tforum.be” en in je bus om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Volgend jaar, 2025, is een feestjaar. Dan bestaat ’t Forum 25 jaar. Dat zal spetterend gevierd worden.

Graag zouden we nog nieuwe mensen ontvangen in onze werkgroep. Die kunnen zorgen voor een frisse wind in onze werking.  En heb je ideeën om onze wijk aangenamer te laten samenleven, laat het ons weten.

Nog even verduidelijken : voor feesten die u wilt bestellen in ’t Forum, moet u bij de uitbater zijn. Zijn mailadres is eetkafeetforum@gmail.com  of via website www.eetkafeetforum.be 

We maken er samen een verfrissend jaar 2024 van.

VZW ’t Forum.
Hans Bernaerts
Voorzitter.