Wandelzoektocht

Wandelzoektocht Buizegem zomer 2021

Op vraag van veel deelnemers presenteren wij, de activiteitenwerkgroep van vzw ’t Forum, een tweede fotozoektocht doorheen onze wijk. Onze winterzoektocht ging voornamelijk doorheen het kerngebied van Buizegem. Nu zoeken we de randen op. De afstand is dan ook iets langer (ca 5,6 km). Je kan de vorige zoektocht trouwens nog altijd vinden op onze website. Met één muisklik heb je daar ook wel de oplossingen.

Opnieuw is het een dubbele zoektocht: het parcours vinden en de antwoorden op een aantal foto-vragen. De foto-vragen zijn gebleven, maar voor het parcours hebben we deze keer een techniek gebruikt die mensen die wat ervaring hebben met tochttechnieken zeker wel kennen: bolleke-pijl. Het is niet zo moeilijk. De uitleg staat bij op het blad.

Vorige keer hadden we pech met het pad door de vijver dat wekenlang overstroomd was. Dat probleem zullen we deze keer niet hebben. Het parcours is voor het grootste deel vlot met rolstoel of kinderwagen te doen. Op één stuk raden we dat af, namelijk tussen foto X met vakje 20 en je gaat naar vakje 25 en foto DD.

Om één van de prijzen te winnen, moet je antwoord binnen zijn voor eind september 2021 in de zoektochtbus in het forum .
Per gezin kan je maar één prijs winnen, maar alle deelnemers van je gezin mogen natuurlijk proberen die te winnen.
De wandelzoektocht wedstrijd is afgelopen en antwoorden kan je onderaan terugvinden!

Startpunt is de parking aan ’t Forum.

Geniet ervan!

Wandelzoektocht Buizegem

Start- en eindpunt:   ’t Forum
Afstand  ca. 5,6 km

 

Wandelzoektocht Buizegem voorjaar 2021

Beste wijkbewoners sedert het uitbreken van de corona pandemie hebben we alle activiteiten van onze wijkwerking in Buizegem moeten stopzetten. 

In het belang van iedereen moeten we de nodige afstand bewaren en kunnen dus geen bijeenkomsten of festiviteiten houden. Maar het kriebelt om er terug in te vliegen.

Dus zochten we om toch iets coronaveilig te kunnen doen. Zo kwamen we uit op een wandelzoektocht in onze wijk. Die kan op een veilige manier binnen de familiebubbel worden afgewerkt en zorgt voor beweging en frisse lucht.
We zorgen voor een aantal prijzen zodat boven op het amusement toch nog een klein tikkeltje competitie wordt aangebracht.
De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Heb je zelf suggesties voor zoektochtjes of andere (Coronavriendelijke) activiteiten: laat het ons gerust weten! 

De programmatiewerkgroep 

Wijkwerking Buizegem

De wandelzoektocht wedstrijd is afgelopen en antwoorden kan je onderaan terugvinden!

 

Wandelzoektocht Buizegem

Start- en eindpunt:   ’t Forum
Afstand  ca. 4,2 km

Hieronder kan je nog steeds de wandelzoektocht downloaden mocht je deze op eigen houtje willen volgen.
De foto’s zetten je op de juiste weg; af en toe zal je een beetje moeten zoeken. 

Zoeken zal je zeker op de vragen die we bij sommigen foto’s stellen.   
Succes!